Navigáció
Látogatók
Érettségizett látássérült diákok részére induló nappali képzések Debrecenben

A Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola, Gimnázium Szakgimnázium, Technikum és Kollégium (volt Kettesy) érettségizett látássérült diákok részére nappali képzéseket indít. 2021/2022-ben közművelődési munkatárs (04134001) 2 éves. 2022/2023-tól vállalkozási ügyintéző képzés (504110902) 2 éves, Jelentkezési határidő: 2021.08.11-ig. Kollégium az épületben van, kis létszámú osztályok, speciális eszközök és egyénre szabott módszerek jellemzik az oktatást. 4032 Debrecen, Lóverseny utca 3. Tel.: 52/417945 vagy 06204937749, web: www.hbmaigk.hu Az intézményben az érettségi megszerzésére is mód van a látássérültek gimnáziumának elvégzése után, mivel középiskolaként is funkcionálunk 3 éve. Kérdezz, írj, érdeklődj!


Beiskolázás általános iskolába

A Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium promóciós kisfilmje a beiskolázás megkönnyítéséhez

Sikeres pályázat a "Victoriánál"
Alapítványunk a "Victoria a Gyermekekért Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány" támogatásával ismét segíteni tudott a látássérült gyermekek egészségének megőrzéséért.
2 db szappanadagolót és egy modern kézszárítót szereltünk fel számukra! Használjátok egészséggel!

Számítógép adomány
Ismét 20 db számítógép konfigurációval (számítógép, monitor, nyomtató) tudtuk támogatni a Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium látássérült tanulóit. A gépek adományozásában egy érintett szülő és az M&S Informatikai Zrt. volt segítségünkre. Reméljük, hogy ezzel is hozzá tudtunk járulni a korszerű digitális oktatáshoz az intézményben. Köszönjük az önzetlen adományt!


Interaktív tábla
Alapítványunk a mai napon meglepte a Hajdú-Bihar Megyei Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium látássérült tanulóit egy 550.000 Ft értékű interaktív táblával.
A tábla árának összegyűjtésében az "Ezer mosoly a Beteg Gyermekekért Közhasznú Alapítvány" volt segítségünkre. Köszönjük!


Nyári tábor - Tata 2020

Alapítványunk 17 látássérült gyermeket és 5 kísérőjüket táboroztatott Tatán 2020. július 20-25. között az Esély Budapest Alapítvány közreműködésével.
A gyerekek és kísérőik is nagyon jól érezték magukat, sok élménnyel gazdagodtak.
A tábor az SZJA 1%-ból és más támogatásokból valósulhatott meg.
Ezúton is köszönjük támogatóinknak az önzetlen segítséget!
A táborról készült képeket a Galérián keresztül az alapítvány Facebook oldalán lehet megtekinteni.
GENTHERM Magyarország Kft. adománya

A napokban vette át Alapítványunk a GENTHERM Magyarország Kft. nagylelkű adományát, amely 4 db új laptop 500.000 Ft értékben. Az adományt a látássérült gyermekek tanulásának és életvitelének megkönnyítésére fogjuk használni. Köszönjük az önzetlen támogatást!ECOWIAN Magyarország Kft. adománya

Az ECOWIAN Magyarország Kft. 10L NEW Ecowian Higén+99 Ipari fertőtlenítő és tisztítószerrel valamint 10L NEW Ecowian Higén+99 Professzionális kézfertőtlenítővel támogatta alapítványunk munkáját, a látássérült gyermekek megfelelő személyi és környezeti higiénés tisztaságának biztosítása érdekében.


Segítségnyújtás a látássérült gyerekeknek

Alapítványunk közreműködésével 15 db eszközt (telefon, tablet, asztali számítógép, laptop) sikerült átadni a digitális távoktatás elősegítése céljából látássérült gyermekeknek!
Az alapítvány nevében is nagyon köszönjük ezeket az önzetlen felajánlásokat!

Nyári tábor - Balatonszemes 2019.

Alapítványunk 15 látássérült gyermeket és 5 kísérőjüket táboroztatott Balatonszemesen 2019. augusztus 5-10. között.
A gyerekek és kísérőik is nagyon jól érezték magukat, sok élménnyel gazdagodtak.
A tábor az SZJA 1%-ból és más támogatásokból valósulhatott meg.
Ezúton is köszönjük támogatóinknak az önzetlen segítséget!
A táborról készült képeket az alapítvány Facebook oldalán lehet megtekinteni.

Nyári tábor - Balatonszemes 2019.08.05-10.


Gyurmacsomag a gyerekeknek
Alapítványunk a - Sporttal és kreatív játékokkal a gyermekek neveléséért és egészségéért Alapítványtól - pályázaton nyert Giga gyurmacsomagot 10 színben (18 kg). A gyurmacsomagot a látássérült gyermekek kézügyességének és kreativitásának fejlesztésére használjuk fel.

Generálási idő: 0.07 másodperc 99,576 egyedi látogató